Medlemsmøtene i 2011 ble innledet 26. januar med Kjell Navestad som fortalte om Randsfjordbanen, med hovedvekt på smalsportiden.  Kjells fortellerevne er velkjent i den delen av jernbanemiljøet som interesserer seg for historie, og mange hadde funnet veien til Råstad denne onsdagen i januar.

Per Sørensen (til venstre) hadde kommet over et interessant bilde fra Randsfjordbanen, og Kjell Navestad studerer det med stor interesse.

Mens vi venter.  Samling i salongen i andre etasje på Råstad stasjon.

Per Sørensen (til venstre), Kjell Navestad, Bent Lærum, Finn Bolt-Hansen og Svend-Erik Larsen samlet rundt langbordet i andre etasje på Råstad stasjon.

Kjell Navestad trollbinder sitt publikum.  Det er en fornøyelse å få høre den mannen fortelle.  Medlemsmøtet ble avholdt i venterommet i første etasje, nesten som i gamle dager da det var i dette rommet avdelingen holdt til.

Kysten langs Oslofjorden og nedover Sørlandet.  De røde prikkene er byene, strekene er vannveiene - eller elvene som det også heter - som leder til disse byene. Gi den mannen en tusj og en flipover, ...

... så vil det på kort tid gå så hett for seg at det må lettes på antrekket.  Her illustreres rutetabellen.

En flaske rødvin som takk for et fabelaktig kåseri.