Westernshow i Deadwood City

 

Alle søndager fra og med 30. juni til og med 11. august, samt lørdag 10. august 2024 kan du kombinere turen på Krøderbanen med et westernshow i "Deadwood City" på Kløftefoss.

altSkumle bankranere på vei inn i "Deadwood City". På søndagene kan de reisende med Krøderbanen få oppleve litt av livet i "det ville vesten". Foto: Jan-Olav Lobben

Showet arrangeres av "Deadwood City Westernklubb" i korrespondanse med Krøderbanens damptog kl. 12.15 fra Vikersund.

Merk: Billetter til damptoget fra Vikersund kl. 12.15 må kjøpes på forhånd hos Billetto Det gjelder også for tur/retur-reisende fra Krøderen med damptoget kl. 10.40. Se vår billettside for nærmere informasjon.

Veterantoget har ankomst Kløftefoss kl. 13.07 og fortsetter til Krøderen etter et kort opphold. De som ønsker å se westernshowet må gå av toget på Kløftefoss. Westernbyen ligger ca. 100 meter fra stasjonen.

Showet starter kl. 13.15 (litt senere hvis toget er forsinket) og varer ca. en halv time. Deretter kjøres motorvogntog fra Kløftefoss kl. 14.05, med ankomst Krøderen kl. 14.17. De som har vært på westernshow må derfor passe på å være tilbake på Kløftefoss stasjon senest kl. 14.05.

Billettpriser westernshow

Voksne 100,-
Barn 75,-
Honnør 75,-
Minigruppe* 275,-

* = minigruppebillett gjelder for to voksne og inntil tre barn under 16 år.

Merk: Billetter til westernshowet kan i år kjøpes på forhånd sammen med reisebilletten, som et valgfritt tillegg.
Billetter til westernshowet kan også kjøpes på forhånd med Vipps. Søk på nummer 687473.
Du kan også kjøpe billetten ved inngangen til «Deadwood City» med kontanter eller Vipps.

Lørdag 10. og søndag 11. august er det et eget opplegg med både togran og westernshow.
Disse to dagene er både togran og westernshow inkludert i togbilletten. Se siden om Togran for detaljer.

I "Deadwood City" er det kiosk med salg av suvenirer, pølser, vafler, is, brus og kaffe. Etter showet blir det anledning til å snakke med og fotografere "innbyggerne" i westernbyen.

De som heller vil nyte togpausen på Krøderen i sin helhet, kan bare rolig bli sittende i damptoget som har rutemessig ankomst Krøderen kl. 13.21.

Damptoget returnerer fra Krøderen kl. 14.50, med ankomst Vikersund kl. 15.50. Det betyr at de som velger westernshowet, vil ha en drøy halvtime til disposisjon på Krøderen før damptoget returnerer til Vikersund.

God tur!

 

Sist oppdatert 10.05.2024