item, $params); ?>

Etter et vel gjennomført første halvår, var det 22. juni klart for den årvisse sesongavslutningen med grilling i hagen.  Og i motsetning til noen tidligere år, valgte værgudene å se med blide øyne på tiltaket.  Derfor kunne vi samles ute på plenen mellom stasjonsbygningen og pakkhuset.

2016 06 22 4697 HMT700

Andreas Bjørnson (stående) påtok seg å være dagens servitør, og sørger for at Knut Brænden (t.v.), Ole Jonny Flateby og Torstein Reiersen får god forpleining.

2016 06 22 4698 HMT700

På grillen stekes det bacon, pølser som smiler (selv om de her har vendt seg i gal retning ...) og ørret.

2016 06 22 4699 HMT700

Maten har kommet på bordet, og Kjell Navestad (ved enden av bordet) har ankommet.

2016 06 22 4700 HMT700

Med god mat og god stemning rundt bordet, er det ikke å undre at Andreas Bjørnson hever glasset (jada, du har rett - pappkruset ...) i en hilsen til fotograf og øvrige tilstedeværende.

2016 06 22 4701 HMT700

Mens praten går livlig rundt bordet, har bussen fra flyplassen ankommet Torp Sandefjord Lufthavn holdeplass med reisende til ...

2016 06 22 4702 HMT700

... toget som kommer nordfra.  Og på grillen er noen saftige hamburgere i ferd med å bli serveringsklare.

2016 06 22 4703 HMT700

Et familiebilde:  Fra venstre og rundt bordet Andreas Bjørnson, Torstein Reiersen, Vidar Lund Iversen, Hans Morten Tamnes, Kjell Navestad, Knut Brænden, Ole Jonny Flateby og Jan Dahlen.

 

Det er plass til flere, så når neste års sesongavslutning går av stabelen på forsommeren, bør du rydde plass i kalenderen.  Velkommen skal du være!