Vestfold: På sykkel og skinner fra Eidsvoll til Lillehammer

2021-09-16_5684-TamnesHansMorten-700-72
Kategori
Lokalavdeling Vestfold
Dato
onsdag, 5. januar 2022 18:30 - 21:30
Møtested
I din stue eller lønnkammer eller hobbyrom
E-post:

NJK Vestfold arrangerer nettmedlemsmøte for alle NJK-medlemmer

onsdag 5. januar kl. 19.00


ved en skjerm nær deg.

Alf Martin Hanssen: På sykkel og skinner fra Eidsvoll til Lillehammer.  Hans Morten Tamnes supplerer med førerromsbilder før og etter dobbeltsporet langs Mjøsa.

Du kan logge deg på fra klokken 18.30.

Vi håper vi kan skape en arena hvor man kan møte likesinnede, og hvor bildene som vises vil være med på å gjenskape minner og bidra til kommentarer og meningsutvekslinger.  Vi håper så mange som mulig blir med, både lokalavdelingens egne medlemmer og medlemmer utenfor.

  • Verbal deltagelse ønskes
  • Deltagerne oppfordres om å ha påslått mikrofon*
  • Hvis din PC eller Mac har kamera, la det være påslått slik at vi kan se deg

* Vi oppfordrer deltagerne til å ha mikrofonen påslått.  Hvis det blir for mye bakgrunnsstøy, kan vår tekniske avdeling dempe alle mikrofoner.


Det er viktig å presisere at å delta på dette ikke er vanskelig i det hele tatt!  Hvis du har klart å komme deg inn på NJKs hjemmeside og leser dette, klarer du å bli med på nettmøtet.  Med den tekniske plattformen vi skal bruke, Zoom, går det hele av seg selv.

Merk! Nettmedlemsmøtet er forbeholdt NJK-medlemmer.

Det er NJKs Zoom-lisens som vil bli brukt.  Link og nødvendig informasjon er sendt i e-post til lokalavdelingens medlemmer og andre mottagere av vår lokale informasjon, samt at det publiseres på Txp-kontoret.

 
 

Datoer

  • onsdag, 5. januar 2022 18:30 - 21:30